Gå till innehåll
Lund Civila Ryttarförening
Lund Civila Ryttarförening

Vill du göra en viktig insats för LCRs framtid?

Alla behövs!

Lunds Civila Ryttarförening är en ideell förening vilket betyder att det är medlemmarna som väljer sina företrädare i styrelsen och till andra förtroendeuppdrag i föreningen. Vi är alla beroende av varandras engagemang! Nedan hittar du information om Valberedningen.

Valberedningen är en av LCRs viktigaste funktioner eftersom den ger förslag till årsmötet på vilka personer som ska styra föreningen under kommande år. Det finns för närvarande två vakanta platser till LCRs valberedning för 2024. Vi söker dig som brinner för LCR och vill hjälpa till att säkerställa att vår förening styrs på bästa tänkbara sätt. Vill du vara med i valberedningen eller ha du tips på någon som skulle passa? Hör då av dig till Elisabet Hammarlund på elisabethammarlund@ymail.com eller Cecilia Perklev på cecilia.perklev@telia.com.

Välkomna med nomineringar!

Lekmannarevisorerna

Publicerad: 2024-02-07

Senast uppdaterad: 2024-02-20

Författare: Kommunikation LCR

Sponsorer

Besöksadress

Getingevägen 15
222 41 Lund

Postadress

Lunds Civila Ryttarförening
Att: Kansli
Getingevägen 15
222 41 Lund

Kontakta oss

0730-661009
info@lundscivila.se