Gå till innehåll
Lund Civila Ryttarförening
Lund Civila Ryttarförening

Stöd LCR

Välkommen till LCR som supporter, volontär eller sponsor eller ge ditt stöd på annat sätt.

Sponsring från företag

Hos oss på LCR finns det flera olika möjligheter för ditt företag att synas. Bli en av våra samarbetspartners, det tjänar vi båda på.

Partner till tävlingsverksamheten

Vid våra större tävlingar finns möjlighet att finnas med som sponsor till en eller flera klasser. Vinnande ekipage får då ett segertäcke med er företagslogotype på och ni stöttar med prispengar till de tre främsta ekipagen.

I samband med detta ges möjlighet för er att marknadsföra er för deltagare och publik.

Partner till vår verksamhet för funktionsnedsatta

Paraverksamheten behöver resurser, både hjälpmedel och personal/ledsagare. Kanske kan ditt företag stötta oss med en utbildningsdag för ledsagare eller t.ex. en ny sadel som är anpassad med extra stöd.

Partner till vår ridskoleverksamhet

Våra elever är en brokig skara av kunskapsnivåer och resurser. Vi strävar efter att alla ska kunna vara med och ha råd att vara med. Hur kan du stötta oss? Kanske vill du synas på våra säkerhetsvästar som finns för utlåning eller bidra med nya hjälmar som nybörjare får låna? Eller vill ni stötta med ett stipendium till ryttare som vill men inte har råd kan söka för att ha råd att träna lite mer? Eller ska en häst i stallet få bära ert namn?

Möjligheterna är många, och självklart hjälper vi er att ha en företagsdag hos oss, eller så besöker vi er med några av våra ponnyer t.ex. när ni arrangerar familjedag.

Välkommen att ta kontakt via sponsring@lundscivila.se för att vi tillsammans ska hitta bästa sätt för dig och/eller ditt företag att bli vår partner.

Stöd från medlemmar och supporters

Det finns olika möjligheter för dig som medlem eller supporter att stödja LCR.

Sponsorhuset

Nu kan alla dina hotellbokningar och nätköp ge pengar till dig och till föreningen utan att det kostar en krona extra för dig som handlar. Genom att gå in via Sponsorhuset när du ska göra ditt nätköp får du rabatt från över 600 nätbutiker. Rabatten som du får tillbaka delas mellan dig själv och vår förening. Läs mer om vad som finns och hur det fungerar på Sponsorhusets hemsida. Sök upp Lunds Civila RF eller använd länken www.sponsorhuset.se/lundscrf/bli-medlem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tipsa gärna flera i din familj och bland dina vänner att komma igång.

Gräsroten

Svenska Spel sponsrar ungdomsidrotten genom olika projekt och satsningar. Om du är kund hos Svenska Spel, kanske köper en trisslott eller testar eurojackpot, då får du gärna välja Lunds Civila RF som favoritförening och vara med och påverka årets fördelning av 35 miljoner till ungdomsidrotten.

Privatsponsring

Att vara medlem även om man inte rider är en form av sponsring, en annan är att vara fadder till någon av våra hästar och ett tredje sätt är att vara volontär/funktionär i någon av våra verksamheter.

Välkommen att ta kontakt via sponsring@lundscivila.se

 

Publicerad: 2023-06-28

Senast uppdaterad: 2023-08-08

Författare: Johanna Stohr

Sponsorer

Besöksadress

Getingevägen 15
222 41 Lund

Postadress

Lunds Civila Ryttarförening
Att: Kansli
Getingevägen 15
222 41 Lund

Kontakta oss

0730-661009
info@lundscivila.se