Gå till innehåll
Lund Civila Ryttarförening
Lund Civila Ryttarförening

Styrelsen

Vi i styrelsen jobbar för att:

  • vara bra förebilder för alla i stallet.
  • vara hjälpsamma och alltid finnas till hands.
  • behandla alla lika.
  • inspirera andra till att engagera sig på samma sätt som styrelsemedlemmarna själva gör.

Ledamöter i styrelsen

Hanna Swartling, ordförande, ungdomsledamot i LCRs styrelse

Jag är född 2007 och är 17 år gammal. Det är mitt fjärde år i barn- och ungdomssektionens styrelse och mitt tredje år som ordförande. Jag började rida ponnylektioner på LCR 2017 och rider sedan två år tillbaka storhäst. Just nu rider jag på onsdagar mellan 20-21 och trivs jättebra! Jag har aldrig riktigt haft någon favorit ponny/häst på ridskolan. Men jag tycker om Fred, Marita och Cream. Mig hittar ni i stallet och på anläggningen under tävlingar, aktiviteter och som stallpersonal under vissa helger.

Utöver LCR har jag en medryttarhäst som heter Luna som jag rider regelbundet.

Utöver hästarna går jag gymnasiet på Katedralskolan i Lund på programmet Natur, inriktning natur. Jag är också aktiv i H43 Lund där jag spelar handboll i juniorlaget.

Instagram:

@hanna.ridsport Länk till annan webbplats.

Sofia Swartling, sekreterare

Jag är född 2007 och är 17 år gammal. Det är mitt fjärde år i barn- och ungdomssektionens styrelse och mitt första år som sekreterare. Jag har ridit på LCR sedan 2017 och red då ponny, men sedan två år tillbaka rider jag endast storhäst. Just nu rider jag på onsdagar mellan 20-21 och tycker att det är en mycket bra grupp! En häst jag tycker lite extra mycket om på ridskolan är Farfellu! Utöver min lektion är jag i stallet på tävlingar, under aktiviteter och under vissa helger och röda dagar som stallpersonal!

Utöver LCR är jag medryttare på ett sto som heter Luna.

Utöver hästarna går jag gymnasiet på Katedralskolan i Lund och läser Naturprogrammet med inriktning natur. Dessutom spelar jag handboll i H43 Lund.

Jag ser fram emot ett till år i styrelsen med roliga aktiviteter! Vi ses i stallet!

Instagram:

@sofiaswartling.h Länk till annan webbplats.

Ida Hallbergson, kassör, DUS-representant

Jag är född 2006 och är 18 år gammal. Det här blir mitt första år i barn- och ungdomssektionens styrelse. Jag började rida på ridskola när jag var sex år gammal, och började rida på LCR 2019. Jag red ponny ett år innan jag sedan gick över på storhäst. Under några år hade jag även en ponny, först på foder och sedan var jag medryttare på honom. Just nu rider jag på måndagar mellan 18-19 och på onsdagar mellan 20-21 där jag trivs väldigt bra. Några av mina favorithästar på ridskolan är Walle och Baloo som jag rider mycket. Ni kan även hitta mig i stallet på helger när jag jobbar i stallet eller håller i nybörjarlektioner, på BUS aktiviteter och på tävlingar.

Utöver hästarna börjar jag tredje och sista året på gymnasiet i höst, där jag går Ekonomiprogrammet med inriktning juridik på ProCivitas i Lund där jag trivs väldigt bra.

Instagram:

@idahallbergsonh Länk till annan webbplats.

@idahallbergsons Länk till annan webbplats.

Ellen Hagström, vice ordförande, administrationsansvarig och DUS representant

Jag är född 2007, fyller alltså 17 detta året. Jag gick med i styrelsen 2022, detta blir mitt tredje år i BUS styrelse. Jag ser fram emot ännu ett roligt år fyllt av skratt och nya utmaningar. Jag brinner extra för trygghetsarbete inom föreningen och mitt mål är att stallet ska bli en plats där alla känner sig välkomna.

Jag är en glad tjej som älskar att hänga i stallet! Mig ser man mest i stallet när jag håller aktiviteter, då det är BUS-möte eller på tävlingar. Jag håller ofta i aktiviteter och tycker det är roligt att få lära känna nya människor. Kom gärna fram och säg hej om ni ser mig! Det är bara att fråga om ni behöver hjälp eller om det är något ni undrar/funderar över. När jag inte är i stallet läser jag samhällsvetenskap på Spyken med beteende inriktning.

Jag red på ridskolan i många år innan jag gick över till privathäst och rider nu flera olika hästar. Kan aldrig riktigt säga vilken av hästarna som är min favorit men måste säga att Cayo ligger lite extra varmt om hjärtat. Hoppas vi ses i stallet, tveka inte på att komma fram och säga hej!

Instagram:

@ridsport_ellen Länk till annan webbplats.

@ellen_hagstrom_ Länk till annan webbplats.

Felicia Bergenudd, ledamot, sociala medie ansvarig

Jag är född 2007, fyller 17 i september. Det här blir mitt första år i barn- och ungdomssektionens styrelse. Jag är ledamot och även ansvarig för våra sociala medier! Jag började rida på LCR hösten 2019 och red då ponny och gick sedan över helt till storhäst för snart 2 år sedan. Just nu rider jag på fredagar i en hoppspecial kl 17-18. Min favorithäst på LCR är Hilmer som jag rider en del. Ni kan hitta mig i stallet främst på fredagar och under våra aktiviteter.

Utanför LCR går jag på Sveriges ridgymnasium i Bökeberg och rider där två gånger i veckan. Verkligen en utbildning jag skulle rekommendera om man vill utvecklas inom hästar! Jag trivs toppen!

Utöver hästarna och ridningen håller jag på en del med Crossfit och löpning!

Instagram:

@feliciabergenuddh

@feliciabergenudd

Hanna Collin, ledamot

Jag är född 2010 och i år fyller jag 14 år. Jag har nyss gått med i barn- och ungdomssektionens styrelse som ledamot. Jag har ridit i ungefär 5 år och har ridit ponny alla dessa år, denna terminen har jag precis börjat med att rida storhäst på fredagar kl 17-18 och där trivs jag superbra. Jag rider även ponny på torsdagar 18:10-19:00. Min favorit i stallet är Fred som jag även är skötare på, men jag gillar också Barbie lite extra! Utöver när jag rider lektion kan ni också hitta mig i stallet på lördagar, BUS aktiviteter och på tävlingar. Jag ser fram emot att hjälpa till i BUS och lära känna nya människor. Jag tycker att det är viktigt att ingen känner sig utanför! Det är viktigt att stallet är en trygg plats för alla barn och vuxna.

Utanför LCR har jag en medryttarponny som heter Prinsen som jag rider varje tisdag!

Utöver hästarna så går jag i högstadiet. Jag är en pratglad tjej som gillar att hänga med alla i stallet, så tveka om att komma fram och prata med mig. Hoppas vi ses!

Instagram:

@hannac0ll1n

Ida Alklint, vice sekreterare

Jag är född 2008 och i år fyller jag 16. Jag sitter mitt första år i BUS styrelse som Vice sekreterare/ledamot. Jag har ridit i ungefär 9 år och började här på LCR hösten 2018 med att rida ponny. Just nu har jag tagit en paus från ridningen för att fokusera på studier men jag planerar att börja rida igen i höst på antingen ponny eller storhäst. Min favoritponny i stallet är Rena, som jag under en termins tid ridit i ryttarutvecklingen.

På gymnasiet går jag på Spyken Samhälle-Musik, där jag trivs jättebra. Musik och att lära mig olika språk är utöver ridsporten mina större intressen. Jag är snäll och pratar gärna med alla åldrar, så tveka inte att komma fram till mig, jag bits inte!

Instagram:

@Idisenn_

Publicerad: 2023-05-25

Senast uppdaterad: 2024-07-12

Författare: Johanna Stohr

Sponsorer

Besöksadress

Getingevägen 15
222 41 Lund

Postadress

Lunds Civila Ryttarförening
Att: Kansli
Getingevägen 15
222 41 Lund

Kontakta oss

0730-661009
info@lundscivila.se