Gå till innehåll
Lund Civila Ryttarförening
Lund Civila Ryttarförening

Så funkar det

LCR är en väldigt effektiv anläggning med många hyresgäster och en stor ridskola. Det finns tillgång till en välutrustad tvättstuga och väl strukturerade hagtider gör att allt funkar smidigt. Möten mellan hyresgäster, anläggningschef och övrig personal genomförs kontinuerligt. Allt för att vi ska trivas tillsammans.

Hagar

På LCR har varje stall tillgång till en mindre rasthage dessutom delar hyresgästerna på några större hagar. Hagarna mockas regelbundet och hålls rena. Alla hästar ges möjlighet till daglig utevistelse. Hyresgästerna hjälps tillsammans åt att fördela hagtider enligt ett schema.

Sadelkammare

Varje stall har en egen låst sadelkammare där varje hästägare har eget utrymme

Foder

På anläggningen finns det gemensamt hösilage och bodar där du kan förvara ditt foder torrt. Varje stall gör upp foderschema. Lunch- och eftermiddagsfodringar ingår i stallhyran.

Strö

Varje box har ett eget utrymme på loftet där strö kan förvaras. Strö kan man köpa genom LCR som också tillhandahåller hjälp så att det strö man köpt genom klubben hamnar på loftet.

Städområden

Anläggningen och stallarna hålls snygga och rena genom att varje stall hjälps åt med olika städområden. Vilket städområde man har är väl genomarbetat. Genom att vi hjälps åt att hålla snyggt på anläggningen så känner vi också ett gemensamt ansvar för vår stallmiljö.

Tvättstuga

På anläggningen finns en stor och effektiv tvättstuga som alla hyresgäster kan utnyttja på angivna tider. Den har två stora tvättmaskiner och ett torkskåp som klarar av hästtäcken, schabrak och allt annat du kan behöva tvätta.

Publicerad: 2023-05-08

Senast uppdaterad: 2023-06-28

Författare: Sponsring LCR

Sponsorer

Besöksadress

Getingevägen 15
222 41 Lund

Postadress

Lunds Civila Ryttarförening
Att: Kansli
Getingevägen 15
222 41 Lund

Kontakta oss

0730-661009
info@lundscivila.se