Gå till innehåll
Lund Civila Ryttarförening
Lund Civila Ryttarförening

Avboka lektion eller kurs

Avbokning av terminslektion

Har du inte möjlighet att delta i en lektion avbokar du på https://elevportal.hippocrates.se/
Gör avbokningen så fort du vet att du inte kommer, allt för att vi ska kunna planera för hästarnas bästa.

För ponny: Vi är väldigt tacksamma för att du avbokar din lektion när du inte kan komma eftersom det gör att vi kan planera hästarnas arbete bättre. För häst: 

Istället för att avboka kan du sälja din lektion till en annan ryttare som rider på minst motsvarande nivå. Detta kan du göra vid två tillfällen per termin/grupp du rider i. Meddela din instruktör via mail (förnamn.efternamn@lundscivila.se) i god tid före aktuell lektion för att säkerställa att det går att byta till den ryttare du vill sälja din lektion till och att det fungerar vid just det lektionstillfället. Vi är dessutom tacksamma om du även skriver på din sida i Hippocrates att du sålt din lektion och till vem som kommentar till den aktuella lektionen.

Avbokning av kurs

Anmälan till alla våra kurser är bindande. Kan du inte komma meddelar du det via mail till ridskola@lundscivila.se. Återbetalning sker enbart vid skada eller sjukdom som kan styrkas med läkarintyg.

Avbokning av privatlektion och klippkortslektion

Anmälan är bindande, men kan du inte komma till din inbokade privat- eller klippkortslektion avbokar du via mail till din instruktör (förnamn.efternamn@lundscivila.se). Återbetalning sker enbart vid skada eller sjukdom som kan styrkas med läkarintyg.

Publicerad: 2023-04-18

Senast uppdaterad: 2023-06-28

Författare: Johanna Stohr

Sponsorer

Besöksadress

Getingevägen 15
222 41 Lund

Postadress

Lunds Civila Ryttarförening
Att: Kansli
Getingevägen 15
222 41 Lund

Kontakta oss

0730-661009
info@lundscivila.se